US Trädgårdsservice

US Trädgårdsservice erbjuder alla typer av trädgårdstjänster som passar för både den stora och lilla trädgården.

Företaget drivs av Ulla-Stina Vikars Isaksson som har mer än 25 års erfarenhet från trädgårdsbranschen.

Personuppgifter

Integritetspolicy

Vi använder dina personuppgifter för att hantera din mejl på ulla-stinas.se samt vid eventuellt utförda uppdrag. Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att skicka dig information via mail.

  • Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att uppfylla krav i lagar, domstolsutslag och myndighetsbeslut. Det innefattar att använda dina personuppgifter för att samla in och kontrollera bokföringsuppgifter för att följa bokföringsreglerna. Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig för att Ull-Stinas Trädgårdsservice ska kunna fullgöra skyldigheter enligt lag.
  • Vi lämnar ej ut adresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra personuppgifter till tredje part för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt.
  • Våra klienters personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt oavsett om de har begärt detta eller inte.
  • Varje gång vi behandlar personuppgifter som vi samlat in från dig får du information om huruvida tillhandahållandet av dessa är lagstadgat eller obligatoriskt i syfte att ingå ett avtal samt eventuella konsekvenser som detta kan få.
  • Du kan när som helst begära information om de personuppgifter vi har samlat om dig. 
  • Vi kommer att skicka dig dessa uppgifter via e-post efter att du kontaktat oss. Du har rätt att begära rättelse av dina personuppgifter om de är felaktiga, inbegripet rätten att komplettera ofullständiga personuppgifter.
  • Du har rätt att när som helst radera alla personuppgifter som behandlas av Ulla-Stinas Trädgårdsservice.

Ulla-Stinas Trädgårdsservice är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Ulla-Stinas Trädgårdsservice
Adress: 

Företagsregister: Bolagsverket
Organisationsnummer:

Cookies

ulla-stinas.se kan i framtiden samla information om din användning av webbplatsen med hjälp av cookies. Cookies bygger en bild av dina intressen och behov samt hur just du använder vår webbplats. 

Information som kan komma att samla in är namn, hemadress, e-post, telefonnummer, IP-adress, webbläsare när du besöker oss, hur länge du stannar på webbplatsen, platsbaserad data, språk och tidigare bokningar. 

De uppgifter som vi samlar in från dig lagras inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EEA).

Vi kan, vid behov, behöva uppdatera vår integritetspolicy. Den senaste versionen finns alltid tillgängligt på vår webbplats. Vi meddelar dig om eventuella väsentliga förändringar i policyn, exempelvis syftet med användningen av dina personuppgifter eller dina rättigheter.

Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679, förkortat GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 Maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

 

Mitt kall är att jobba med växtmaterial i någon form!

Jag trivs med service och en stor drivkraft är det kreativa med att skapa växtkompositioner, allt från en hel trädgård eller rabatt, till en blombukett.”

Ulla-Stina Vikars Isaksson

Om Ulla-Stina

”Jag har arbetat med det mesta inom trädgård; allt från trädgårdsmästare i offentliga miljöer, växtproduktion i växthus och på friland. Jag har även arbetat på handelsträdgårdar som exempelvis Zetas Trädgård och Slottsträdgården Ulriksdal där jag genom åren jobbat som rådgivare och inköpare av alla typer av trädgårdsväxter.”

Ulla-Stinas Trädgårdsservice åtar sig framförallt uppdrag i Järfälla men även i Stockholm med omnejd.

exempel på våra tjänster:

Skötseluppdrag

Trädgården behöver regelbunden skötsel för att uppnå bästa resultat. Nyplanterade växter behöver extra tillsyn för att de skall få en god start. Exempel på moment under ett skötseluppdrag:

VÅRSTÄDNING 
Nerklippning av perenner, gräs, häckar, rosor, buskar, lövräfsning och påfyllning med kompost och kogödsel i rabatter.

OGRÄSRENSNING 
Med värmen kommer ogräset och det är viktigt att hålla efter redan från början. Viktigaste är tiden fram till midsommar och att ogräsen inte fröar av sig.

Kantskärning av rabatter hindrar också ogräs från att “vandra” in i rabatten. Krattning av grusgångar för att hindra uppkomst av ogräs.

Tidigare uppdrag

Här är några bildexempel från skötsel- och planteringsuppdrag hos kunder.

Trädgårdsdrömmar?
Kontakta oss!

Vill du ha en offert, eller få mer information om vad Ulla-Stinas Trädgårdsservice kan hjälpa dig med? Kontakta oss via formuläret eller per telefon: 070 – 932 50 26

Aktuellt

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

US Trädgårdsservice erbjuder alla typer av trädgårdstjänster som passar för både den stora och lilla trädgården.

Företaget utför uppdrag som beskärning, plantering, trädgårdsskötsel, konsultation och rådgivning i Stockholm med omnejd.

Ulla-Stina Vikars Isaksson
TELEFON: 070-312 71 23
MEJL: kontakt@ulla-stinas.se