US Trädgårdsservice

US Trädgårdsservice erbjuder alla typer av trädgårdstjänster som passar för både den stora och lilla trädgården.

Företaget drivs av Ulla-Stina Vikars Isaksson som har mer än 25 års erfarenhet från trädgårdsbranschen.

Tjänster

Visste du att skötsel- och underhållsarbeten ofta ger rätt till ger rut-avdrag?!

Trädgårdsskötsel

Vi hjälper dig med att hålla en god skötselnivå på din trädgård. En vår- och höststädning, samt löpande skötsel under växtsäsongen. Till löpande skötsel hör t.ex ogräsrensning, häckklippning, beskärning, gräsklippning, gödsling och vattning.

Den löpande skötseln under säsongen kan du abonnera på. Skötselabonnemanget anpassas efter din trädgårds behov. Vi följer trädgården under säsongen och gör insatser vid rätt tidpunkt. Du kan givetvis välja att köpa enstaka uppdrag också.

Vi erbjuder etableringsskötsel efter anläggning och nyplantering.

Beskärning

En regelbunden beskärning av dina träd och buskar ger ett vinnande konsept i längden, rent utseende mässigt och växtmaterialet håller sig friskare.
Vi erbjuder alla typer av beskärning för vedartat material.

Anläggning / Plantering

Vi utför planteringar av allt från krukor, häckar, perennrabatter, buskar och träd till inomhusplantering av krukväxter.

Uppdraget har ett växtförslag eller trädgårdsritning som grund. Vi erbjuder ett förberedande arbete innan plantering genom projektledning och anläggning.

Trädgårdskonsultation

Vi går tillsammans igenom trädgården, tittar på er trädgårds förutsättningar. Du berättar om din vision, dina önskemål och funderigar. Jag ger dig tips och förslag. Du för egna minnesanteckningar och bestämmer själv hur du vill gå vidare. 

Jag kan också ge råd per telefon eller genom videosamtal enligt önskemål.

Ett besök med rådgivning i er trädgård under 1-2 timmar.

Floristarbete

Passar för dig som vill snygga till det i hemmet med fler passande växter eller blomsterarrangemang. Ett speciellt tillfälle, högtid eller bostadsvisning kräver en extra insats för att ge effekt. 

Växtförslag

En tjänst när du vill ha konkreta växtförslag för din trädgårdsrabatt eller förslag på träd och buskar i din trädgård. Vi besöker dig. Du får en växtlista med det svenska och vetenskapliga namnet över föreslagna växter samt bilder på dessa.

Kontakta oss för en offert:
Ulla-Stina Vikars Isaksson   070-312 71 23   kontakt@ulla-stinas.se

Vi utför uppdrag i Stockholm med omnejd.

Mitt kall är att jobba med växtmaterial i någon form!

”En stor drivkraft är det kreativa med att inneha ett trädgårdsföretag och erbjuda trädgådstjänster, där jag både sköter växter och skapar växtkompositioner, allt från en hel trädgård eller rabatt, till en blombukett.”

Ulla-Stina Vikars Isaksson

Om Ulla-Stina

US TRÄDGÅRDSSERVICE
Företaget startades i september 2015 som enskild firma, Ulla-Stinas Trädgårdsservice, under tiden som Ulla-Stina även hade en tjänst som säljande trädgårdsmästare. I april 2020 övergick företaget till AB, efter att Ulla-Stina drivit företaget på heltid från året innan.

BAKGRUND
”Jag kommer från den svensktalande delen av Finland. Närmare bestämt från Närpes, som är en jordbruksbygd med väldigt stor yta odlad under glas. Jag är uppvuxen i en familj med tomatproduktion i växthus.”


Min utbildning:
• Grundutbildning till trädgårdsmästare i Vasa i Finland
• Utbildad trädgårdsingenjör vid SLU i Alnarp
• Utbildad florist vid Munkeröds floristutbildning
• Fortbildning genom flertal kurser på olika teman inom den gröna sektorn

US Trädgårdsservice åtar sig uppdrag i Stockholm med omnejd.

 

Trädgårdsdrömmar?
Kontakta oss!

Vill du veta mer om vad Ulla-Stinas Trädgårdsservice kan hjälpa dig med? Kontakta oss via formuläret eller per telefon för mer information: 070-312 71 23

US Trädgårdsservice erbjuder alla typer av trädgårdstjänster som passar för både den stora och lilla trädgården.

Företaget utför uppdrag som beskärning, plantering, trädgårdsskötsel, konsultation och rådgivning i Stockholm med omnejd.

Ulla-Stina Vikars Isaksson
TELEFON: 070-312 71 23
MEJL: kontakt@ulla-stinas.se