Jag blir gärna ”Din egen trädgårdsmästare”


Ulla-Stinas Trädgårdsservice drivs av Ulla-Stina Vikars Isaksson. Hon är trädgårdsmästare
med bred kompetens och 25 års erfarenhet från trädgårdsbranschen.


BAKGRUND

”Mitt ursprung är från den svensktalande delen av Finland. Närmare bestämt från Närpes, som är en jordbruksbygd med väldigt stor yta odlad under glas. Jag är uppvuxen i en familj med växthusproduktion. Min utbildning: 

  • Grundutbildning till trädgårdsmästare i Vasa i Finland
  • Utbildad trädgårdsingenjör vid SLU i Alnarp
  • Utbildad florist vid Munkeröds floristutbildning
  • Fortbildning genom flertal kurser på olika teman inom den gröna sektorn

”Jag har trädgårdsmästarerfarenhet från offentliga anläggningar i park och växthusmiljö, samt i trädgårdsskola. Erfarenhet och kompetens från växtproduktion i växthus och på friland.”

Ulla-Stina har under en period varit delägare i trädgårdsföretag med inriktning på ekologisk grönsaksproduktion på friland. Under de senaste 8 år har hon erfarenhet från detaljhandeln genom försäljning, rådgivning, inköp av alla typer av trädgårdsväxter.

ULLA-STINAS TRÄDGÅRDSSERVICE

Ulla-Stinas Trädgårdsservice föddes i september 2015. Verksamheten är ett komplement till Ulla-Stinas nuvarande tjänst som trädgårdsmästare på Zetas Finsmakarens Trädgård i Huddinge.

”Senast inhämtade lärdomar är från att starta och driva mitt eget företag. Med andra ord har jag många strängar på min lyra. Mitt kall är att få jobba med västmaterial i någon form. 

Jag trivs med service och en stor drivkraft är det kreativa med att skapa växtkompositioner, allt från en hel trädgård eller rabatt, till en blombukett. Det känns väldigt simulerande att odla och producera, att få följa hela den kreativa processen från jord till färdig produkt!”

FÖRETAGETS TJÄNSTER
TRÄDBESKÄRNING

Ulla-Stinas Trädgårdsservice utför beskärning av mindre träd av olika arter.

Jag fokuserar på uppbyggnad och den estetiska utformningen, samt avlägsnar skadade eller sjuka delar. När det gäller fruktträd läggs även fokus på fruktsättning.

Pris: 575:- / timme


Kontakta mig om du vill veta mer:

Ulla-Stina Vikars Isaksson
TELEFON: 070- 932 50 26
MEJL: usvi67@gmail.com

PLANTERINGSUPPDRAG

Mer detaljerad information kommer.

Pris: 500:- / timme


Kontakta mig om du vill veta mer:

Ulla-Stina Vikars Isaksson
TELEFON: 070- 932 50 26
MEJL: usvi67@gmail.com